Dezvoltăm afaceri online
cu dedicare și pasiune
Construim site-uri care arată bine
pe orice dispozitiv
Ai o nelămurire?
Îți oferim consultanța de care ai nevoie, gratuit și fără obligații

Web design responsiv

Dezvoltăm site-uri web ce pot fi vizualizate în condiții optime, indiferent dedispozitivul de pe care sunt accesate: telefon, tabletă, notebook etc.

CMS

Administrarea site-ului Dvs. poate deveni mai simplă și mai rapidă prin implementarea unui sistem de management al conținutului.

E-commerce

Propunem soluții complete de comerț electronic (magazine online), bazate pe cele mai populare și eficiente platforme e-commerce.

Suntem dezvoltatori web. Facem site-uri. Genul acela de oameni care lucrăm cu cod și cu multe cifre, fiecare la locul ei exact, la care virgula și punctul contează, la care lucrurile nu sunt de genul merge și așa. Oarecum la noi e simplu: ori funcționează, ori nu funcționează. Deci nu e cazul de povești sau poezii aici. Povestea noastră e simplă: suntem, un grup de pasionați de web design, pentru care universul a lucrat să-i adune.

Mai mult decât atât, avem aceleași crez. Acelea de a oferi valoare prin ceea ce facem. Nu vrem să găsim o logică, e nativ. Și mai mult decât atât. Credem că orice plus aducem, face parte din normalitate. Așadar, dacă aveți nevoie de o idee sau de un sfat în plus, contactați-ne. S-ar putea să vă ajute. Vrem să credem că tot ce am creat până acum e dovada vie a vorbelor noastre. Mulțumim!

Clienți

Clienți

Aliphia Colterm Fundația ETA2U ITPS Neferprod Optica Business Center Pizza Ricci Ripensia Timișoara RVB Holding Aecret Tourism Ziarul Timișoara Universitatea Politehnica Timișoara

Doriți o ofertă?