Clienții tăi sunt atrași de experiențe plăcute.
Dezvoltăm site-uri intuitive pentru afaceri de succes.
Site-ul tău a fost ”spart”?
Hai să-l repunem în funcțiune. Sună-ne acum!
Ești sufocat de munca de birou?
Realizăm aplicații automatizate care fac ordine în hârtiile și activitățile tale.

Doriți un site de prezentare sau magazin online?

Oferim soluții complete pentru afaceri mici și mijlocii începând de la dezvoltare web optimizată până la administrare și mentenanță.

Verzi portofoliul nostru și contactează-ne pentru mai multe informații!

Pierdeți prea mult timp cu activități neproductive?

O mulțime de sarcini le putem automatiza, de la generarea automată a documentelor până la gestionarea facilă a diferitelor procese specifice.

Sună-ne acum să ne spui ideea ta și vom găsi împreună soluția optimă pentru eficiența activităților tale!

Site-ul dvs. a fost spart și nu mai funcționează corect?

Putem interveni pentru a reface funcțiile inițiale și vă putem oferi mentenanță și administrare lunară pentru a preîntâmpina astfel de neplăceri.

Știm că aceste probleme sunt de maximă urgență, drept care îți vom răspunde cu celeritate.

Suntem dezvoltatori web. Facem site-uri și aplicații web. Genul acela de oameni care lucrăm cu cod și cu multe cifre, fiecare la locul ei exact, la care virgula și punctul contează, la care lucrurile nu sunt de genul merge și așa. Oarecum la noi e simplu: ori funcționează, ori nu funcționează. Deci nu e cazul de povești sau poezii aici. Povestea noastră e simplă: suntem un grup de pasionați de web design, pentru care universul a lucrat să-i adune.

Mai mult decât atât, avem aceleași crez. Acelea de a oferi valoare prin ceea ce facem. Nu vrem să găsim o logică, e nativ. Și mai mult decât atât. Credem că orice plus aducem, face parte din normalitate. Așadar, dacă aveți nevoie de o idee sau de un sfat în plus, contactați-ne. S-ar putea să vă ajute. Vrem să credem că tot ce am creat până acum e dovada vie a vorbelor noastre. Mulțumim!

Printre clienții noștri

Printre clienții noștri

Aliphia Colterm Fundația ETA2U ITPS Neferprod Optica Business Center Pizza Ricci Ripensia Timișoara RVB Holding Aecret Tourism Ziarul Timișoara Universitatea Politehnica Timișoara

Doriți o ofertă?